ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑ

ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑ

ΜΕΝΤΑΣ Α.Ε. 50% Οικονομία στο αυτοκινητό σας

ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΜΕΝΤΑΣ

Η εταιρεία μας Μέντας Α.Ε.  εδρεύει στο Αγρίνιο με εμπειρία 35 χρόνων στο χώρο του αυτοκινήτου. Πρωταρχικοί στόχοι της εταιρίας Μέντας είναι η συνεχής ενημέρωση, εκπαίδευση του προσωπικού μας και η εξέλιξη των μηχανημάτων μας για να ακολουθούμε τη σύγχρονη τεχνολογία.

Η διαρκής έρευνα στη χρήση εναλλακτικών καυσίμων η εταιρία μας συνεργάζεται με έναν από τους μεγαλύτερους  πρωτοπόρους σε συστήματα υγραεριοκίνησης την Ιταλική Landirenzo.

Τα οφέλη της εγκατάστασης LPG στο αυτοκινητό σας είναι:

  • Η τιμή του υγραερίου σε σχέση με της αμόλυβδης είναι 50% φθηνότερο και diesel 45%
  • Το υγραέριο έχει περισσότερα οκτάνια από την απλή αμόλυβδη με αποτέλεσμα την καλύτερη καύση και σχέση συμπίεσης του κινητήρα.
  • Το LPG είναι πιο φιλικό για το περιβάλλον με λιγότερους ρύπους.
  • Τα οχήματα που κάνουν εγκατάσταση υγραεριοκίνησης έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής κινητήρα.
  • Μηδενική πιθανότητα έκρηξης σε περίπτωση ατυχήματος αφού η δεξαμενή υγραερίου δεν έχει καθόλου οξυγόνο.
  • Φθηνότερη συντήρησης κινητήρα αφού το καύσιμο είναι πιο καθαρό από τα υπόλοιπα με  αποτέλεσμα περισσότερη διάρκεια χιλιομέτρων.
  • Με την εγκατάσταση υγραερίου στο αυτοκινητό σας διπλασιάζετε την  αυτονομία, αφού σε περίπτωση που τελειώσει η δεξαμενή με LPG αυτόματα ενεργοποιείται το συμβατικό καύσιμο της αμόλυβδης.
  • Τα προϊόντα μας τοποθετούνται σε όλους τους τύπους των κινητήρων ( full injections και καρμπυρατέρ )και έχουν εγγύηση 2 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, η εταιρεία μας σας περιμένει στην έκθεση μας για να σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε υπεύθυνα για το δικό σας αυτοκίνητο.

Με εκτίμηση
ΜΕΝΤΑΣ Α.Ε.
 
PDF 1.2.3
 
 
 
 
 

Comments are closed.


Διεύθυνση


1ο ΧΛΜ Αγρινίου-Αντιρρίου


Πόλη


Αγρίνιο


Τηλέφωνο


26410 21010-29270-26007


Fax


26410 47448


Κινητό


6936 115697


Email


mentas@otenet.gr

Facebook