Β ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ Electrostock Αγρινιο

Β ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ Electrostock Αγρινιο

Εμείς στο electrostock προβλέπουμε καθημερινά τις ανάγκες σας για καλύτερα και φθηνότερα είδη…!!!

Η Εταιρεία

Tο electrostock είναι μια νέα επιχείρηση που δημιουργήθηκε το 2010.Οικογενειακή που σημαίνει επιπλέον φροντίδα, προσοχή στην εξυπηρέτηση του πελάτη και πάντα δίπλα του. Η επιλογή των προϊόντων μας γίνεται πολύ επιλεκτικά ώστε να ανταποκρίνεται πάντοτε στις τάσεις της εποχής καθώς και στις επιθυμίες, ανάγκες των πελατών μας.
Τα προϊόντα μας είναι δική μας εισαγωγή ή εισαγωγή συνεργατών μας και αποτελούν για εμάς και την καλύτερη διαφήμησή μας. Είναι προϊόντα (β΄διαλογής) τα οποία έχουν κάποιο μικρό ελλάτωμα , ή είναι παλαιότερα μοντέλα και πωλούνται σαν «stock».

Τί όμως σημαίνει η λέξη ελλάτωμα (β΄)?

Λοιπόν τα «β’» προϊόντα είναι καινούργια αλλά κατά την κατασκευή τους ή κατά την μεταφορά τους υπέστησαν κάποιο «ατύχημα», το οποίο μπορεί να είναι μία γρατσουνιά ή να λείπει κάποιο γράμμα απο το ταμπελάκι της μάρκας τους.

Είναι απόλυτα λειτουργικά «εξαιρετικά» και έχουν μεγάλο συμφέρον στήν αγορά τους αφού, κοστίζουν σχεδόν τα μισά χρήματα απο ότι τα «α΄»
Επίσης για τα προϊόντα β΄διαλογής που η εταιρεία μας εισάγει απο το εξωτερικό δίνει στούς πελάτες μας και εγγύηση 18 μηνών.

Όλα τα υπόλοιπα προϊόντα μας καλύπτονται απο εργοστασιακή εγγύηση.

Η πρώτη αρχή του ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ είναι ότι «όποιος δώσει πρώτος αυτό που έχει ανάγκη ο πελάτης είναι και ο πιο αποδοτικός επιχειρηματίας». Εμείς στο electrostock αφουγκραζόμαστε, προβλέπουμε τις ανάγκες ανησυχίες σας, για καλύτερα και φθηνότερα είδη.

Ιδιοκτήτης επιχείρησης electrostock: Αγγελική Μπεκατώρου
Yπεύθυνος Καταστήματος : Μπισμπίκης Κωνσταντίνος
Πωλήσεις – Service – Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών


Tags/Λέξεις Κλειδιά


Leave a Reply


Διεύθυνση


Αγίου Γεωργίου 27


Πόλη


Αγρίνιο | 30100


Τηλέφωνο


26410 59 685


Κινητό


6949 442 707


Email


info@electrostock.gr

Facebook